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海老と里芋の含め煮/Simmered Shrimp and Taro

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油でつくっただし醤油/Clear dashi soy sauce

材料 Ingredients

  • 有頭海老・・・・・・・2匹 

  • 里芋・・・・・6個

  • 高野豆腐・・・・・2個

  • きぬさや・・・・・4枚

  • 透明醤油でつくっただし醤油・・・・・大さじ3(54g) 

  • 水・・・・・・300ml


  • Shrimp-2pieces

  • Taro-6pieces

  • Koya-Tofu -2pieces

  • Kinusaya-4 sheets

  • Dashi clear soy sauce-3tbsps (54g)

  • Water-300ml

作り方 Preparation

Step ①


器にキャベツ、豚肉の順番に盛り付け、お好みで白ごまと黒こしょうを振り完成


Step ②


器にキャベツ、豚肉の順番に盛り付け、お好みで白ごまと黒こしょうを振り完成。水から茹で、沸騰後2~3分したら水気を切る。


Step ③


きぬさやは筋を取って塩ゆでする


Step ④


鍋にだし醤油と水を入れて煮立たせ、里芋を加えて弱火にし、落し蓋をして柔らかくなるまで煮る。やわらかくなったら、高野豆腐、海老を入れてさらに約5分煮る。


Step ⑤


器に盛ってきぬさやを添えれば完成。 


1) Arrange cabbage and pork in order in a bowl, sprinkle white sesame seeds and black pepper to taste, and finish.

2) Arrange cabbage and pork in order in a bowl, sprinkle white sesame seeds and black pepper to taste, and finish. Boil water for 2 to 3 minutes after boiling, then drain off the water.

3)Add taro and simmer over low heat,

4)cover with a lid and cook until tender. When softened, add dried tofu and prawns and simmer for about 5 minutes more.Serve in a serving.

5)bowl and garnish with kinugasa (soybean sprouts). 

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