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透明すぎる ポテトッチップス/ Clear Potato Chips

Serves:

50枚分:50 pieces

products:

透明すぎる企画/Clear soy sauce

材料 Ingredients

【A】

  • じゃがいも(皮ごと電子レンジで蒸してマッシュしたもの)...2g

  • 片栗粉...25g  

  • ...350g  

  • サラダ油...1g 

  • ...少々  

  • 揚げ油...適量

[味付け]

透明醤油...適量


【A】

  • Potatoes (steamed and mashed in Microwave with skin on)-2g

  • Potato starch-25g 

  • Water-350g 

  • Salad oil-1g 

  • Salt-apinch 

  • Frying oil-to taste

【Seasoning】 

  • Clear soy sauce-a needed

作り方 Preparation

Step ①


鍋に【A】を入れて弱火でとろみがつくまで煮込む。


Step ②


グリルにクッキングシートを敷き、スプーン 1 杯分をポテトチップスの形になるよう薄く 広げる。


Step ③


100°Cのスチコンで2時間焼き、150°Cの油で 15〜20秒さっと揚げ、透明醤油をからめる。


Step ①

Add 【A】to the pot and simmer over low heat until thickened.

Step ②                            

Place a cookie sheet on the grill and spread a spoonful of the mixture thinly into the shape of potato chips.

Step ③.

Grill the chips for 2 hours at 100°C, then quickly fry them in oil at 150°C for 15 to 20 seconds and drizzle with clear soy sauce.

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