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タコとアボガドのマリネ/Marinated Octopus and Avocado

Serves:

2人前:2 Servings

products:

透明醤油/Clear soy sauce

材料 Ingredients

  • アボカド・・・・・・・1/2個

  • 茹でたこ・・・・・・・75g

  • ミニトマト・・・・・・2個

  • 塩こしょう・・・・・・適量


【A】

  • オリーブオイル・・大さじ1・1/2

  • 透明醤油・・・・・大さじ1・1/2

  • レモン汁・・・・・大さじ1

  • わさび・・・・・・小さじ1/2

  • 蜂蜜・・・・・・・小さじ1


  • Avocado-1/2 pieces

  • Boiled octopus-75g

  • Small tomatoes-2pleces

  • Salt and pepper-appropriate amount


【A】

  • Olive oil-1~ 1/2tbsps

  • Clear soy sauce-1~ 1/2tbsps

  • Lemon juice-1tbsp

  • Wasabi-1/2 tsps

  • Honey-1/2 tsps


作り方 Preparation

Step ①


Aを全て混ぜ合わせて冷蔵庫で冷やす。


Step ②


タコ、アボカドを1.5cm角に、ミニトマトを1/4にカットする。


Step ③


①と②を混ぜ合わせながら、塩・こしょうで味を調える。

(アボカドをつぶさないように注意する。)


Step ④


皿に盛り付ければ完成。少し時間をおいて、味をしみ込ませても美味しく食べられます。


1)Mix all A and refrigerate.

2)Cut octopus and avocado into 1.5cm cubes and mini-tomatoes cut into 1/4" cubes.

3)Mix ① and ② together and season with salt and pepper to taste.(Be careful not to mash the avocado).

4)Arrange on a serving plate to complete the dish.(You can also let the flavors soak in a little longer).



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