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和風パスタ/Japanese-Style Pasta

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢

材料 Ingredients

  • パスタ麺・・・・・200g 

  • ベーコン・・・・・100g 

  • オリーブオイル・・・・適量

  • 大葉・・・・・2枚

  • 塩・・・・・・少々 


<ソース>

  • 透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢・・・・・90ml

  • ゆで汁・・・・・90ml 

  • オリーブオイル・・・・・大さじ2(24g) 

  • 黒こしょう・・・・・適量


  • Pasta-200g

  • Bacon-100g

  • Olive oil-appropriate amount 

  • Shiso leaves-2pcs 

  • Salt-appropriate amount



    <Sauce>

  • Clear yuzu ponzu soy sauce-90ml

  • Boiled water-90ml  

  • Olive oil-2tbsps(24g)

  • Black pepper-appropriate amount

作り方 Preparation

Step ①


鍋に塩を入れてお湯を沸かし、パスタをゆでる。パスタを茹でている間にフライパンにオリーブオイルを入れてベーコンを炒める。


Step ②


ベーコンに火が通ったら〈ソース〉の材料を入れてさらに炒める。 


Step ③


茹でたパスタを②に加え、さっと炒め混ぜる。皿に盛り付けて刻んだ大葉をのせれば完成


1) Boil salted water in a pot and boil pasta. While the pasta is boiling, put olive oil in a frying pan and fry bacon. 

2)When the bacon is cooked, add the "sauce" ingredients and saute further.  

3)Add the cooked pasta to ② and stir-fry briefly. Arrange on a plate and top with chopped shiso leaves.

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