材料 Ingredients
パスタ麺・・・・・200g
ベーコン・・・・・100g
オリーブオイル・・・・適量
大葉・・・・・2枚
塩・・・・・・少々
<ソース>
透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢・・・・・90ml
ゆで汁・・・・・90ml
オリーブオイル・・・・・大さじ2(24g)
黒こしょう・・・・・適量
Pasta-200g
Bacon-100g
Olive oil-appropriate amount
Shiso leaves-2pcs
Salt-appropriate amount
<Sauce>
Clear yuzu ponzu soy sauce-90ml
Boiled water-90ml
Olive oil-2tbsps(24g)
Black pepper-appropriate amount
作り方 Preparation
Step ①
鍋に塩を入れてお湯を沸かし、パスタをゆでる。パスタを茹でている間にフライパンにオリーブオイルを入れてベーコンを炒める。
Step ②
ベーコンに火が通ったら〈ソース〉の材料を入れてさらに炒める。
Step ③
茹でたパスタを②に加え、さっと炒め混ぜる。皿に盛り付けて刻んだ大葉をのせれば完成
1) Boil salted water in a pot and boil pasta. While the pasta is boiling, put olive oil in a frying pan and fry bacon.
2)When the bacon is cooked, add the "sauce" ingredients and saute further.
3)Add the cooked pasta to ② and stir-fry briefly. Arrange on a plate and top with chopped shiso leaves.