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人参のホットサラダ/Carrot hot Salad

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢

材料 Ingredients

  • 人参・・・・・140g

  • 鶏ささみ・・・・・60g 

  • 生姜(すりおろし)・・・・・5g

  • 酒・・・・・・大さじ2/3 

  • 透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢・・・・・大さじ1 

  • オリーブオイル・・・・・小さじ1 

  • 黒こしょう・・・・・適量


  • Carrots-140g

  • Chicken breast-60g 

  • Ginger (grated)-5g 

  • Sake-2/3tbsps

  • Clear yuzu ponzu soy sauce-1tbsp  

  • Olive oil-1tsp  

  • Black pepper-to taste

作り方 Preparation

Step ①


人参はピーラーでリボン状に薄く削る。ささみはスジを取り、生姜と酒をなじませる


Step ②


耐熱容器に①をのせ、ふんわりとラップをして電子レンジ600Wで3分加熱する


Step ③


ささみに火が通っていることを確認したら、小さめに手でさき、柚子舞うぽん酢とオリーブオイルを入れて和えてブラックペッパーをかけたら完成。


1) Shave carrots into thin ribbons with a peeler.

2)Place ① on a heatproof container, cover with plastic wrap and microwave at 600W for 3 minutes.

3)After checking that the chicken fillet is cooked, break it into small pieces by hand, add yuzu ponzu and olive oil, sprinkle with black pepper, and it's done.

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