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タコのカルパッチョ/Octopus Carpaccio

Serves:

2人前:2 Servings

products:

透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢

材料 Ingredients

  • たこ刺身用・・・・・・100g

  • 玉ねぎ・・・・・・50g 

  • パプリカ赤・・・・・約40g 

  • パプリカ黄・・・・・約40g

  • オクラ・・・・・2本 

  • 透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢・・・・・・適量


  • Octopus (sashimi)-100g

  • Onion-50g

  • Paprika red-about 40g 

  • Paprika yellow-about 40g

  • Okra-2pcs 

  • Clear yuzu pozu soy sauce-appropriate amount.

作り方 Preparation

Step ①


たこは2mmくらいの厚さにスライスする


Step ②


玉ねぎは薄くスライスし、水にさらしておく。パプリカは5mm角に切り、オクラは塩もみをしてさっと茹で、冷水に取ってから小口切りにする


Step ③


器に①と②を彩りよく盛り付け、柚子舞うぽん酢をかけたら完成


1) Slice octopus into about 2mm thick.

2) Slice onion thinly and blanch in water. Cut bell peppers into 5mm

3)Cubes. Boil okra quickly with salt, remove from cold water and cut into small pieces.


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