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きゅうりとちくわのおかか和え/Cucumber and Chikuwa with Okaka (dried bonito)

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢

材料 Ingredients

  • きゅうり・・・・50g

  • ちくわ・・・・2個 

  • かにかま・・・・1本  

  • 鰹節・・・・・1袋(4g)

  • 透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢・・・・大さじ3(45g)


  • Cucumber-50g

  • Chikuwa-2pcs 

  • Kanikamama-1pcs 

  • Dried bonito flakes-1bag (4g)

  • Clear yuzu ponzu soy sauce-3tbsps (45g)

作り方 Preparation

Step ①


きゅうりを縦に半分に切って、斜めに切る 


Step ②


ちくわを斜めに切る 


Step ③


ボウルに①、②を入れ、かにかまをほぐして加える


Step ④


かつお節を入れる


Step ⑤


柚子舞うぽん酢を加え和える 



1) Cut cucumber in half lengthwise and cut diagonally

2) Cut chikuwa diagonally

3) Put ① and ② in a bowl and add kanikamama (dried fish cake) broken into pieces 

4) Add bonito flakes

5) Add clear yuzu ponzu soy sauce and dress 

6) Serve on a plate.


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