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材料 Ingredients
鶏もも肉・・・・・1枚
大根・・・・・・200g
きぬさや・・・・・適量
透明醤油でつくっただし醤油・・・・・・100ml
水・・・・・・・400ml
Chicken thigh - 1 piece
Daikon radish - 200g
Kinusaya - to taste
Dashi clear soy sauce - 100ml
Water - 400ml
作り方 Preparation
Step ①
鶏もも肉は一口大の大きさに切り、大根は1.5cm厚さのいちょう切りにする。きぬさやはさっと茹でて斜め半分に切る。
Step ②
鍋に透明醤油でつくっただし醤油と水を入れて熱し、鶏もも肉、大根を加えて中火で10分ほど煮る。
Step ③
器によそい、きぬさやを散らせば完成。
1)Cut chicken thighs into bite-sized pieces and daikon radish into 1.5cm-thick chunks. Boil the kinusaya quickly and cut in half diagonally. 2)Add chicken thighs and daikon radish and simmer over medium heat for 10 minutes. 3)Serve in bowls and sprinkle with the kinusaya.
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