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納豆オムレツ/Natto Omelet

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油でつくっただし醤油/Clear dashi soy sauce

材料 Ingredients

  • 卵・・・・・3個

  • 納豆・・・・・1パック

  • 透明醤油でつくっただし醤油・・・・小さじ1 

  • ねぎ・・・・・適量 

  • サラダ油・・・・・小さじ1


  • Eggs-3eggs

  • Natto (fermented soybeans)-1pack

  • Dashi clear soy sauce-1tsp

  • Green onions-a little

  • Salad oil-1tsp

作り方 Preparation

Step ①


お好みでねぎ、のり、わさびなどの薬味をのせれば完成


Step ②


フライパンに油を熱し、卵を流し入れる。かき混ぜながら火を通し、半熟になったら納豆を上に乗せる。 


Step ③


フライ返しを使って納豆をたまごで包んでいく。



1) Top with scallions, nori, wasabi and other condiments as desired.

2) Heat oil in a frying pan and pour in eggs. When the egg is half-cooked, put natto on top.

3) Using a spatula, wrap the natto in the egg.

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