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白菜と豚肉のみぞれあん/Chinese Cabbage and Pork with Mizore Sauce

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油でつくっただし醤油/Clear dashi soy sauce

材料 Ingredients

  • 豚肉(しゃぶしゃぶ用・・・・・100g 

  • 白菜・・・・・・・400g 

  • 大根・・・・・・・100g

  • 玉ねぎ・・・・・・50g 

  • しょうが(市販のチューブでもOK)・・・・・・10g

  • 透明醤油でつくっただし醤油・・・・・・・・大さじ2.5(45g)

  • 水溶き片栗粉・・・・・・適量


  • Pork for shabu-shabu-100g

  • Chinese cabbage-400g

  • Daikon radish-100g

  • Onion -50g

  • Ginger (commercially available tube is OK)-10g

  • Dashi soy sauce made with clear soy sauce- 2.5tbsps (45g)

  • Water-soluble potato starch-appropriate amount

作り方 Preparation

Step ①


豚肉・白菜は食べやすい大きさに切る。


Step ②


大根・玉ねぎ・生姜はすりおろし、混ぜる


Step ③


鍋に①の白菜と②を入れて蓋をし、中火で煮る


Step ④


水分が増えてきたら、豚肉とだし醤油を加えて、火が通ったら水溶き片栗粉でとろみをつければ完成


1) Cut pork and Chinese cabbage into bite-size pieces.

2) Grate radish, onion and ginger. 3) Put ① Chinese cabbage and ② in a pot, cover with a lid and simmer over medium heat.

4) When the water content increases, add pork and dashi soy sauce.

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