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レンジで簡単だしキャベツ/Easy Dashi Cabbage

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油でつくっただし醤油/Clear dashi soy sauce

材料 Ingredients

  • 豚バラ肉・・・・・・120g

  • キャベツ・・・・・・250g

  • 白ごま・・・・・・適量 

  • 黒こしょう・・・・・適量

【A】

  • 透明醤油でつくっただし醤油・・・・・大さじ2(36g) 

  • 水・・・・・小さじ1(5g)

  • 片栗粉・・・・小さじ1(3g)

  • ごま油・・・・・小さじ1/2(2g)


  • Pork belly-120g

  • Cabbage-250g

  • White sesame seeds-small amount

  • Black pepper-small amount



    【A】

  • Dashi clear soy sauce-2tsps(36g) 

  • Water-1tsps(5g)

  • Starch-1tsp(3g) 

  • Sesame oil-1/2tsps(2g)


作り方 Preparation

Step ①


豚ばら肉は4cm幅に切り、キャベツはざく切りにする。Aを合わせておく。


Step ②


耐熱容器にキャベツを敷き、豚肉を広げてAをかける。


Step ③


ふんわりとラップをかけて電子レンジ(600W)で6分間熱し、全体を混ぜる。


Step ④


器にキャベツ、豚肉の順番に盛り付け、お好みで白ごまと黒こしょうを振り完成


1) Cut pork belly into 4 cm pieces and cabbage into chunks.

2)Spread the cabbage in a heatproof container, spread the pork and pour A over the cabbage.

3)Cover with fluffy plastic wrap and heat in a microwave oven (600W) for 6 minutes.  4)Sprinkle with white sesame seeds and black pepper to taste.


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