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フローズントマトそうめん(だし醤油味)/Frozen Tomato Somen (Dashi Soy Sauce)

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油でつくっただし醤油/Clear dashi soy sauce

材料 Ingredients

  • そうめん・・・・・2束(約100g)

  • トマト・・・・・・1個(200g)

  • 透明醤油でつくっただし醤油・・・・・30ml

  • 水・・・・・・100ml

  • 大葉・・・・・・・2枚


  • Somen-2 bunch (about 100g)

  • Tomatoes-1 (200g)

  • Dashi clear soy sauce-30ml

  • Water-100ml

  • Shiso leaf-2leaves

作り方 Preparation

Step ①


トマトはヘタをとってラップをし、冷凍しておく。


Step ②


透明醤油でつくっただし醤油と水を混ぜ合わせて冷蔵庫で冷やす。


Step ③


そうめんはゆでて冷水にさらし、水気を切る。


1) Remove the heft from the tomatoes, wrap in plastic wrap and freeze. 2) Mix dashi clear soy sauce with water and refrigerate.

3) Boil somen noodles and drain in cold water.

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