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とうもろこしのバター醤油ごはん/Rice with Corn in Butter and Soy Sauce

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油でつくっただし醤油/Clear dashi soy sauce

材料 Ingredients

  • 米・・・・・・2合

  • とうもろこし・・・・・・100g

  • 透明醤油でつくっただし醤油・・・・・・大さじ3(45g)

  • バター・・・・・10g


  • Rice -2cups(300g)

  • Corn-100g

  • Dashi clear soy sauce-3tbsps(45g)

  • Butter-10g

作り方 Preparation

Step ①


洗米し、透明醤油でつくっただし醤油を入れて目盛まで加水する。


Step ②


とうもろこしをいれて炊く(缶詰でもOK)


Step ③


炊きあがったらバターを入れて混ぜ合わせれば完成。


1) Wash rice, add dashi soy sauce made from clear soy sauce, and add water to the scale.

2) Cook corn (canned is also OK).●When cooked, add butter and stir to combine.

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