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材料 Ingredients
かぼちゃ・・・・・・400g
鶏ひき肉・・・・・・100g
サラダ油・・・・・・適量
水溶き片栗粉・・・・・・15ml
透明醤油でつくっただし醤油・・・・・・40ml
水・・・・・・400ml
Kabocha-400g
Minced chicken-100g
Salad oil-appropriate amount
Water-soluble potato starch-15ml
Dashi clear soy sauce-40ml
Water-400ml
作り方 Preparation
Step ①
かぼちゃは一口大に切る
Step ②
フライパンにサラダ油をいれ熱し、中火でひき肉を炒める。
Step ③
ひき肉がほぐれたら、だし醤油と水を加えてかぼちゃの皮目を下にして入れ、アルミホイルをかぶせて中火で10分ほど煮る。
Step ④
かぼちゃに火が通ったら、かぼちゃだけ器に盛り付け、残った煮汁に水溶き片栗粉をいれて、トロミを付けて、かけたら完成。
1)Cut pumpkin into small pieces
2)Heat oil in a frying pan and saute ground meat over medium heat.
3)Cover with aluminum foil and cook over medium heat for 10 minutes. 4)When the kabocha is cooked through, place the kabocha in a serving bowl and pour the remaining cooking water with potato starch to thicken the sauce.
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