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ベーコンとキノコのアリーリオ・オーリオ・ペペロンチーノ/Aglio Olio Peperonchino with Bacon and Mushrooms

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油/Clear soy sauce

材料 Ingredients

  • スパゲッティ・・・・・・・200g

  • ベーコン(スライス)・・・4枚

  • しめじ・・・・・・・・・・80g

  • にんにく・・・・・・・・・2片

  • オリーブオイル・・・・・・大さじ3

  • 透明醤油・・・・・・・・・大さじ2

  • 赤唐辛子・・・・・・・・・2~3本


  • Spaghetti-200g

  • Bacon (sliced) - 4slices

  • Shimeji mushrooms-80g

  • Garlic-2cloves

  • Olive (olive) oil-3tbsps

  • Clear soy sauce-2tbsps

  • Red pepper-2-3red peppers

作り方 Preparation

Step ①


にんにくは輪切り、ベーコンは1cm幅、玉ねぎは薄切りにする。しめじは石づきをとって小房に分けておく。


Step ②


スパゲッティは表示通り茹でておく。


Step ③


フライパンにオリーブオイル(大さじ2)、にん にく、赤唐辛子を熱し、香りが出てきたらベーコン、玉ねぎ、しめじを加えて炒める。


Step ④


ゆであがったパスタを③に入れて透明醤油、オリーブオイル(大さじ1)を加えて炒め合わせる。器に盛りつけたら完成。


1) Slice garlic into rounds, bacon into 1 cm pieces, onion intoCut onion into thin slices. Remove the stones from the shimeji mushrooms and divide into small bunches.

2) Boil spaghetti as directed.

3) In a frying pan, heat 2 tablespoons of olive oil, Nin-nin and red pepper flakes.When the aroma comes out, add bacon, onion, and shimeji mushrooms.

4) Add boiled pasta to ③ and season with clear soy sauce and olive oil (2 tablespoons).Add 1 tablespoon olive oil and stir-fry.

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