材料 Ingredients
スパゲッティ・・・・・・・200g
ベーコン(スライス)・・・4枚
しめじ・・・・・・・・・・80g
にんにく・・・・・・・・・2片
オリーブオイル・・・・・・大さじ3
透明醤油・・・・・・・・・大さじ2
赤唐辛子・・・・・・・・・2~3本
Spaghetti-200g
Bacon (sliced) - 4slices
Shimeji mushrooms-80g
Garlic-2cloves
Olive (olive) oil-3tbsps
Clear soy sauce-2tbsps
Red pepper-2-3red peppers
作り方 Preparation
Step ①
にんにくは輪切り、ベーコンは1cm幅、玉ねぎは薄切りにする。しめじは石づきをとって小房に分けておく。
Step ②
スパゲッティは表示通り茹でておく。
Step ③
フライパンにオリーブオイル(大さじ2)、にん にく、赤唐辛子を熱し、香りが出てきたらベーコン、玉ねぎ、しめじを加えて炒める。
Step ④
ゆであがったパスタを③に入れて透明醤油、オリーブオイル(大さじ1)を加えて炒め合わせる。器に盛りつけたら完成。
1) Slice garlic into rounds, bacon into 1 cm pieces, onion intoCut onion into thin slices. Remove the stones from the shimeji mushrooms and divide into small bunches.
2) Boil spaghetti as directed.
3) In a frying pan, heat 2 tablespoons of olive oil, Nin-nin and red pepper flakes.When the aroma comes out, add bacon, onion, and shimeji mushrooms.
4) Add boiled pasta to ③ and season with clear soy sauce and olive oil (2 tablespoons).Add 1 tablespoon olive oil and stir-fry.