材料 Ingredients
アボカド・・・・・・・1/2個
茹でたこ・・・・・・・75g
ミニトマト・・・・・・2個
塩こしょう・・・・・・適量
【A】
オリーブオイル・・大さじ1・1/2
透明醤油・・・・・大さじ1・1/2
レモン汁・・・・・大さじ1
わさび・・・・・・小さじ1/2
蜂蜜・・・・・・・小さじ1
Avocado-1/2 pieces
Boiled octopus-75g
Small tomatoes-2pleces
Salt and pepper-appropriate amount
【A】
Olive oil-1~ 1/2tbsps
Clear soy sauce-1~ 1/2tbsps
Lemon juice-1tbsp
Wasabi-1/2 tsps
Honey-1/2 tsps
作り方 Preparation
Step ①
Aを全て混ぜ合わせて冷蔵庫で冷やす。
Step ②
タコ、アボカドを1.5cm角に、ミニトマトを1/4にカットする。
Step ③
①と②を混ぜ合わせながら、塩・こしょうで味を調える。
(アボカドをつぶさないように注意する。)
Step ④
皿に盛り付ければ完成。少し時間をおいて、味をしみ込ませても美味しく食べられます。
1)Mix all A and refrigerate.
2)Cut octopus and avocado into 1.5cm cubes and mini-tomatoes cut into 1/4" cubes.
3)Mix ① and ② together and season with salt and pepper to taste.(Be careful not to mash the avocado).
4)Arrange on a serving plate to complete the dish.(You can also let the flavors soak in a little longer).