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材料 Ingredients
クリームチーズ・・・・80g
透明醤油・・・・大さじ3
オリーブオイル・・・・・お好みで
黒こしょう・・・お好みで
Cream cheese-80g
Clear soysauce-3tbsps
Olive oil-appropriate amount
Black pepper-appropriate amount
作り方 Preparation
Step ①
クリームチーズを食べやすい大きさに切る。
Step ②
密閉袋にクリームチーズを入れ透明醤油を加える。
Step ③
空気を抜き、密閉袋を閉じたら20分程おく。
Step ④
お皿に盛り付け、お好みでオリーブオイルと黒こしょうをかけたら完成。
1)Cut cream cheese into bite-size pieces.
2)Put the cream cheese in an airtight bag and add soy sauce.
3)Remove air from the bag, close the airtight bag, and let stand for about 20 minutes.
4)Place on a plate and drizzle with olive oil and black pepper to taste.
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