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材料 Ingredients
●ご飯(炊きたて)………1合分
●サーモン刺身……50g
●大葉……2枚
●卵………2個
●煎り酒……大さじ3
●白ごま………適量
●Rice…1 cup
●Samon sashimi…50g
●Shiso leaves…2 pieces
●Eggs…2 pieces
●Irizake…3 tablespoons
●White sesame…appropriate amount
作り方 Preparation
Step ①
炊きたてのご飯に煎り酒を入れて冷ましながら混ぜる。卵は溶いて薄く焼いて切り、錦糸卵にする。
Step ②
①のご飯をお皿に盛り、上から錦糸卵、サーモン、千切りにした大葉をのせる。最後に白ごまを散らせば完成。
◎煎り酒を寿司酢の代わりに使用しました。
1) Mix freshly cooked rice with Irizake and let cool. Beat the egg, cook thinly and cut into thin strips.
2) Place the rice from (1) above on a plate and top with a thinly sliced egg, salmon, and shredded shiso leaves.
Finally, sprinkle with white sesame seeds.
◎Irizake was used in place of sushi vinegar.
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