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材料 Ingredients
●ごぼう………1/2本
●にんじん……1/4本
●煎り酒……大さじ2
●水……大さじ2
●白ごま……適量
●Burdock…1/2pieces
●Carrot…1/4pcs
●Irizake…2 tablespoons
●Water…2 tablespoons
●White sesame…appropriate amount
作り方 Preparation
Step ①
ごぼうとにんじんは千切りにする。ごぼうは水に浸し、あく抜きをして水気を切っておく
Step ②
①を油でいためて煎り酒と水を加え汁気がなくなるまで炒める。
Step ③
ごまをふりかければ完成。
◎梅酢であっさり仕上がる美味しいきんぴらです。
1) Cut burdocks and carrots into strips. Soak burdocks in water to drain off the excess water.
2) Add Irizake and water and saute until all liquid is absorbed.
3) Sprinkle with sesame seeds.
◎This delicious kinpira is light and tasty with ume plum vinegar.
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