材料 Ingredients
有頭海老・・・・・・・2匹
里芋・・・・・6個
高野豆腐・・・・・2個
きぬさや・・・・・4枚
透明醤油でつくっただし醤油・・・・・大さじ3(54g)
水・・・・・・300ml
Shrimp-2pieces
Taro-6pieces
Koya-Tofu -2pieces
Kinusaya-4 sheets
Dashi clear soy sauce-3tbsps (54g)
Water-300ml
作り方 Preparation
Step ①
器にキャベツ、豚肉の順番に盛り付け、お好みで白ごまと黒こしょうを振り完成
Step ②
器にキャベツ、豚肉の順番に盛り付け、お好みで白ごまと黒こしょうを振り完成。水から茹で、沸騰後2~3分したら水気を切る。
Step ③
きぬさやは筋を取って塩ゆでする
Step ④
鍋にだし醤油と水を入れて煮立たせ、里芋を加えて弱火にし、落し蓋をして柔らかくなるまで煮る。やわらかくなったら、高野豆腐、海老を入れてさらに約5分煮る。
Step ⑤
器に盛ってきぬさやを添えれば完成。
1) Arrange cabbage and pork in order in a bowl, sprinkle white sesame seeds and black pepper to taste, and finish.
2) Arrange cabbage and pork in order in a bowl, sprinkle white sesame seeds and black pepper to taste, and finish. Boil water for 2 to 3 minutes after boiling, then drain off the water.
3)Add taro and simmer over low heat,
4)cover with a lid and cook until tender. When softened, add dried tofu and prawns and simmer for about 5 minutes more.Serve in a serving.
5)bowl and garnish with kinugasa (soybean sprouts).