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そうめんのだし醤油カッペリーニ/Dashi Clear Soy Sauce with Somen

Serves:

2人前:2 Servings

products:

透明醤油でつくっただし醤油/Clear dashi soy sauce

材料 Ingredients

  • そうめん・・・・・2束(100g)

  • アボガド・・・・1個 

  • 生ハム・・・・・2枚

  • 透明醤油でつくっただし醤油・・・・・・大さじ4(72g)

  • ごま油・・・・・小さじ1(4g)

  • ねぎ・・・・・適量

  • iごま・・・・・適量


  • Somen noodles-2bunch (100g)

  • Avocado-1piece

  • Cured ham -2pieces

  • Dashi clear soy sauce- 4tbsps (72g)

  • Sesame oil-1tsp (4g)

  • Green onion- a little

作り方 Preparation

Step ①


そうめんは時間通りに茹でて冷水でしめて水気を切る。



Step ②


アボカドは種、皮を取り除き、一口大に切る。


Step ③


透明醤油でつくっただし醤油とごま油を混ぜ、①②と一緒に和える。


Step ④


お皿に③を盛り付け、生ハムをのせて小口切りにしたねぎ・ごまを散らせば完成。


1) Boil somen noodles according to time, then drain in cold water.

2) Remove seeds and peel from avocado and cut into bite-sized pieces. 3)Mix dashi soy sauce made from clear soy sauce and sesame oil, and mix with ① and ②.

4)Arrange ③ on a plate, top with prosciutto and sprinkle with finely chopped green onion and sesame seeds.

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