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材料 Ingredients
生鮭切り身・・・・・2切れ(140g)
絹ごし豆腐・・・・・140g
しめじ・・・・・60g
透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢・・・・・・大さじ1(15g)
料理酒・・・・小さじ2(10g)
Cured salmon fillet-2slices (140g)
Silken tofu-140g
Shimeji mushrooms-60g
Clear yuzu ponzu soy sauce -1tbsp(15g)
Cooking sake-2tsps(10g)
作り方 Preparation
Step ①
耐熱容器に鮭、豆腐、しめじをのせ、酒を振ったらふんわりラップをかける。
Step ②
電子レンジ600Wで5分ほど加熱したら、透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢をかけて完成
1) Place salmon, tofu and shimeji mushrooms in a heatproof container, sprinkle with sake and cover with plastic wrap.
2) Heat in a microwave oven at 600W for 5 minutes, then pour the clear yuzu ponzu soy sauce over the salmon.
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