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材料 Ingredients
卵・・・・・3個
納豆・・・・・1パック
透明醤油でつくっただし醤油・・・・小さじ1
ねぎ・・・・・適量
サラダ油・・・・・小さじ1
Eggs-3eggs
Natto (fermented soybeans)-1pack
Dashi clear soy sauce-1tsp
Green onions-a little
Salad oil-1tsp
作り方 Preparation
Step ①
お好みでねぎ、のり、わさびなどの薬味をのせれば完成
Step ②
フライパンに油を熱し、卵を流し入れる。かき混ぜながら火を通し、半熟になったら納豆を上に乗せる。
Step ③
フライ返しを使って納豆をたまごで包んでいく。
1) Top with scallions, nori, wasabi and other condiments as desired.
2) Heat oil in a frying pan and pour in eggs. When the egg is half-cooked, put natto on top.
3) Using a spatula, wrap the natto in the egg.
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