top of page
材料 Ingredients
サーモン(刺身)・・・・・100g
アボガド・・・・・・1個
新玉ねぎ・・・・・・少々
ベビーリーフ・・・・・・適量
<マリネソース>
透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢・・・・・・大さじ2(30g)
オリーブオイル・・・・・大さじ2(24g)
黒こしょう・・・・・適量
Salmon (sashimi)-100g
Avocado-1piece
Spring onion-appropriate amount
Baby leaf-appropriate amount
<Marinade sauce>
Clear yuzu ponzu soy sauce-2tbsps (30g)
Olive oil-2tbsps (24g)
Black pepper-appropriate amount
作り方 Preparation
Step ①
サーモンとアボカドは食べやすくサイコロ状に切る
Step ②
新玉ねぎは薄くスライスし、水にさらしておく
Step ③
<マリネソース>を混ぜ合わせ、①と水を切った②を和える
Step ④
ベビーリーフを皿にしき、上から③を盛り付け、お好みで黒こしょうをふれば完成
1) Dice the salmon and avocado into bite-size pieces.
2) Thinly slice the spring onion and blanch.
3) Mix the <marinade sauce> and dress ① with the drained ②.
4) Place the baby leaves on a plate, arrange ③ on top and sprinkle with black pepper to taste.
bottom of page