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サーモンとアボガドのマリネ/Marinated Salmon and Avocado

Serves:

2人前:2 Servings

products:

透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢

材料 Ingredients

  • サーモン(刺身)・・・・・100g

  • アボガド・・・・・・1個

  • 新玉ねぎ・・・・・・少々 

  • ベビーリーフ・・・・・・適量

<マリネソース>

  • 透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢・・・・・・大さじ2(30g)

  • オリーブオイル・・・・・大さじ2(24g)

  • 黒こしょう・・・・・適量



  • Salmon (sashimi)-100g  

  • Avocado-1piece

  • Spring onion-appropriate amount

  • Baby leaf-appropriate amount 


    <Marinade sauce>

  • Clear yuzu ponzu soy sauce-2tbsps (30g)

  • Olive oil-2tbsps (24g)

  • Black pepper-appropriate amount


作り方 Preparation

Step ①


サーモンとアボカドは食べやすくサイコロ状に切る 


Step ②


新玉ねぎは薄くスライスし、水にさらしておく


Step ③


<マリネソース>を混ぜ合わせ、①と水を切った②を和える


Step ④


ベビーリーフを皿にしき、上から③を盛り付け、お好みで黒こしょうをふれば完成


1) Dice the salmon and avocado into bite-size pieces.

2) Thinly slice the spring onion and blanch.

3) Mix the <marinade sauce> and dress ① with the drained ②.

4) Place the baby leaves on a plate, arrange ③ on top and sprinkle with black pepper to taste.

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