材料 Ingredients
鶏もも肉・・・・140g
パプリカ(赤)・・・・100g
パプリカ(黄)・・・・・100g
バター(無塩)・・・・・小さじ2(8g)
【A】
透明醤油・・・・小さじ2(12g)
練わさび・・・・小さじ1(3g)
あらびき黒こしょう・・・・・少々
Chicken thigh meat-140g
Paprika (red and yellow)-100g
Butter (unsalted)- 2 tsps (8g)
Clear soy sauce- 2 tsps (12g)
Horseradish paste-1tsps (3g)
Ground black pepper-appropriate amount
作り方 Preparation
Step ①
ピーマンとパプリカは2cm角に、鶏肉はそぎ切りにする
Step ②
フライパンにバターを中火で熱し、鶏肉を炒める。両面に焼き色が付いたら弱火にし、蓋をして3分ほど蒸し焼きにする。
Step ③
パプリカを加え、中火で炒め合わせたら、【A】を加え、水分を飛ばすように炒める。あらびき黒こしょうを振ったら完成
1) Cut bell pepper and bell pepper into 2 cm cubes and slice chicken into thin strips. 2) Heat butter in a frying pan over medium heat and fry chicken. When browned on both sides, reduce heat to low, cover and steam for 3 minutes. 3)Add paprika and saute over medium heat, then add 【A】 and saute to remove moisture. Sprinkle with black pepper and serve.