top of page

鶏肉と彩野菜のわさびバター醤油炒め/Chicken and Colorful Vegetables( wasabi butter and soy sauce)

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油/Clear soy sauce

材料 Ingredients

  • 鶏もも肉・・・・140g

  • パプリカ(赤)・・・・100g

  • パプリカ(黄)・・・・・100g

  • バター(無塩)・・・・・小さじ2(8g)

【A】

  • 透明醤油・・・・小さじ2(12g)

  • 練わさび・・・・小さじ1(3g)


  • あらびき黒こしょう・・・・・少々 


  • Chicken thigh meat-140g

  • Paprika (red and yellow)-100g

  • Butter (unsalted)- 2 tsps (8g)

  • Clear soy sauce- 2 tsps (12g)

  • Horseradish paste-1tsps (3g)

  • Ground black pepper-appropriate amount

           


作り方 Preparation

Step ①


ピーマンとパプリカは2cm角に、鶏肉はそぎ切りにする


Step ②


フライパンにバターを中火で熱し、鶏肉を炒める。両面に焼き色が付いたら弱火にし、蓋をして3分ほど蒸し焼きにする。


Step ③


パプリカを加え、中火で炒め合わせたら、【A】を加え、水分を飛ばすように炒める。あらびき黒こしょうを振ったら完成


1) Cut bell pepper and bell pepper into 2 cm cubes and slice chicken into thin strips. 2) Heat butter in a frying pan over medium heat and fry chicken. When browned on both sides, reduce heat to low, cover and steam for 3 minutes. 3)Add paprika and saute over medium heat, then add 【A】 and saute to remove moisture. Sprinkle with black pepper and serve.

bottom of page