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材料 Ingredients
サバフィレ・・・・・・・・・2枚
透明醤油・・・・・・・・・・大さじ1
みりん・・・・・・・・・・・大さじ1
料理酒・・・・・・・・・・・大さじ1
生姜(すりおろし)・・・・・小さじ1/2
片栗粉・・・・・・・・・・・適量
揚げ油・・・・・・・・・・・適量
かいわれ大根・・・・・・・・適量
Mackerel-2fillets
Clear soy sauce-1tbsp
Mirin-1tbsp
Cooking sake-1tbsp
Grated ginger-1/2 tsps
Potato starch-appropriate amount
Frying oil-approriate amount
Kaikoura Daikon (Japanese white radish)-appropriate amount
作り方 Preparation
Step ①
サバは4cm幅に切る。
Step ②
ジッパー付きの保存袋に①と調味料と生姜を入れてよく揉み冷蔵庫で10分程度漬け込む。
Step ③
汁気を切った②に片栗粉をまぶして揚げる。180℃で4分程度)
Step ④
皿に盛り付け、かいわれ大根を乗せて完成。
1)Cut mackerel into 4 cm pieces.
2)Put ①, seasoning and ginger in a zipper bag and rub well.and marinate in the refrigerator for about 10 minutes.
3) Coat ② with potato starch and deep fry (about 4 minutes at 180℃).
4) Place on a plate.
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