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醤油のエスプーマ、ローストビーフとともに/Clear Soy Sauce foma

Serves:

2人前:2 Servings

products:

透明醤油/Clear soy sauce

材料 Ingredients

<エスプーマ>

  • お湯(80℃以上)・・・・・大さじ1(15g)

  • ゼラチン・・・・1g 

  • 透明醤油・・・・・10ml

  • 水・・・・・20ml


  • ローストビーフ・・・・2人前


  • Hot water (80°C or higher)-1tbsp (15g)

  • Gelatin-1g

  • Clear soy sauce-10ml

  • Water-20ml

作り方 Preparation

エスプーマの作り方


Step ①


ボウルにお湯とゼラチンを入れてダマが無くなるまで混ぜる 


Step ②


透明醤油と水も加えてハンドミキサーで15秒ほど混ぜる


Step ③


このままでは泡が消えてしまうので、氷水で冷やしながらさらに1分混ぜる 


Step ④


1分混ぜたら氷水につけたまま3分置く


Step ⑤


下にたまった泡を混ぜ込んだら出来上がり  ※ローストビーフに合わせるなら、胡椒をふると美味しくいただけます。


1) Put the hot water and gelatin in a bowl and mix until there are no lumps. 2) Add the clear soy sauce and water and mix with a hand mixer for 15 seconds. 3) Since the foam will disappear at this point, mix for another 1 minute while chilling in ice water.

4) After mixing for 1 minute, leave the mixture in ice water for 3 minutes.

5) Mix in the foam that has accumulated below and serve.

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