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材料 Ingredients
鶏もも肉・・・・・・・300g
透明醤油・・・・・・・大さじ2
酒・・・・・・・・・・大さじ1
にんにく・・・・・・・3g
生姜・・・・・・・・・10g
片栗粉・・・・・・・・適量
油・・・・・・・・・・適量
Chicken thigh-300g
Clear soy sauce-2tbsps
Sake-1tbsp
Garlic-3g
Ginger-10g
Potato starch-additional amount
Oil-additional amount
作り方 Preparation
Step ①
鶏肉は食べやすい大きさに切る。にんにく、生姜は皮をむいてすりおろす。
Step ②
すりおろした生姜、にんにく、透明醤油、酒を混ぜたものに鶏肉を15~20分漬け込む。
Step ③
漬込み液を切り、片栗粉をまぶして熱した油で揚げる。
1)Cut the chicken into bite-size pieces.Peel and grate garlic and ginger.
2) Marinate the chicken in a mixture of grated ginger, garlic, clear soy sauce and sake for 15-20 minutes.
3)Drain off the marinade, dust with potato starch and deep fry in hot oil.
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