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和風パスタ/Japanese Pasta

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油/Clear soy sauce

材料 Ingredients

  • パスタ麺・・・・・200g

  • 海老・・・・・8尾

  • しめじ・・・・・1パック

  • にんにく・・・・1片

  • オリーブオイル・・・・・適量 

  • 透明醤油・・・・・大さじ3(54g)

  • ねぎ・・・・適量


  • Pasta noodles-200g

  • Shrimp-8pcs  

  • Shimeji mushrooms-1pk

  • Garlic cloves-1pcs

  • Olive oil-ample amount

  • Clear soy sauce-3 tbsps (54g)   

  • Green onion-ample amount

作り方 Preparation

Step ①


エビは茹でて殻をむいておく。しめじは石づきを除いて子房に分けておく、にんにくはみじん切りにする


Step ②


パスタ麺は表示通り茹でておく


Step ③


フライパンにオリーブオイルを熱し、にんにくを炒めて香りが出てきたらエビとしめじを炒める


Step ④


ゆであがったパスタを③に入れて透明なおしょうゆを加えて混ぜる  


Step ⑤


小口切りしたねぎを上から散らせば完成


1) Boil the shrimp and peel off the shells.Remove the pebbles from the shimeji mushrooms and separate them into small cloves.

2) Cook pasta noodles as indicated.

3) Heat olive oil in a frying pan, saute garlic and when it becomes fragrant, saute shrimp and shimeji mushrooms.

4) Put boiled pasta into pan ③, add clear soy sauce and mix.

5) Cut green onion into small pieces.

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