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クリームチーズの透明醤油漬け/Cream Cheese Pickled in Clear Soy Sauce

Serves:

2人前:2 Servings

products:

透明醤油/Clear soy sauce

材料 Ingredients

  • クリームチーズ・・・・80g

  • 透明醤油・・・・大さじ3

  • オリーブオイル・・・・・お好みで

  • 黒こしょう・・・お好みで


  • Cream cheese-80g

  • Clear soysauce-3tbsps

  • Olive oil-appropriate amount

  • Black pepper-appropriate amount



作り方 Preparation

Step ①


クリームチーズを食べやすい大きさに切る。


Step ②


密閉袋にクリームチーズを入れ透明醤油を加える。


Step ③


空気を抜き、密閉袋を閉じたら20分程おく。


Step ④


お皿に盛り付け、お好みでオリーブオイルと黒こしょうをかけたら完成。


1)Cut cream cheese into bite-size pieces.

2)Put the cream cheese in an airtight bag and add soy sauce.

3)Remove air from the bag, close the airtight bag, and let stand for about 20 minutes.

4)Place on a plate and drizzle with olive oil and black pepper to taste.

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