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ふわふわ卵かけご飯/Bubble Egg on Rice

Serves:

1人前:1 Servings

products:

透明醤油/Clear soy sauce

材料 Ingredients

  • ご飯(暖かいもの)・・・・200g

  • 卵・・・・・1個 

  • 塩・・・・ひとつまみ

  • 刻みのり・・・・・3g

  • 透明醤油・・・・小さじ1~2


  • Rice (warm)・・・・200g

  • Eggd・・・・1plecs

  • Salt・・・・appropriate amount.

  • Chopped seaweed・・・・3g

  • Clear soy sauce・・・・1 to 2tsps

作り方 Preparation

Step ①


卵は卵黄と卵白に分けて割る。


Step ②


ボウルに①の卵白、塩を入れてハンドミキサーで角が立つまで泡立てる。



Step ③


器にご飯をよそり、のりを散らして②を乗せる。


Step ④


中央に①の卵黄を乗せて透明醤油をかけて完成。


1)Crack the eggs into yolks and egg whites.

2)Put the egg whites and salt from (1) into a bowl and beat with a hand mixer until the mixture is stiff peaks.

3)Place the rice in a bowl, sprinkle with nori (seaweed), and top with②.

4)Top with the egg yolk from ① and pour the soy sauce over the yolk.

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