top of page
材料 Ingredients
ご飯(暖かいもの)・・・・200g
卵・・・・・1個
塩・・・・ひとつまみ
刻みのり・・・・・3g
透明醤油・・・・小さじ1~2
Rice (warm)・・・・200g
Eggd・・・・1plecs
Salt・・・・appropriate amount.
Chopped seaweed・・・・3g
Clear soy sauce・・・・1 to 2tsps
作り方 Preparation
Step ①
卵は卵黄と卵白に分けて割る。
Step ②
ボウルに①の卵白、塩を入れてハンドミキサーで角が立つまで泡立てる。
Step ③
器にご飯をよそり、のりを散らして②を乗せる。
Step ④
中央に①の卵黄を乗せて透明醤油をかけて完成。
1)Crack the eggs into yolks and egg whites.
2)Put the egg whites and salt from (1) into a bowl and beat with a hand mixer until the mixture is stiff peaks.
3)Place the rice in a bowl, sprinkle with nori (seaweed), and top with②.
4)Top with the egg yolk from ① and pour the soy sauce over the yolk.
bottom of page