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スパニッシュオムレツ/Spanich omelet

Serves:

4人前:4 Servings

products:

透明醤油でつくったトリュフ醤油

材料 Ingredients

  • ジャガイモ・・・・・・150g

  • ベーコン・・・・・・60g

  • ピーマン・・・・・・・・40g

  • 玉ねぎ・・・・・・100g

  • オリーブ油・・・・・・大さじ2 

【A】

  • 卵・・・・・・4個

  • 粉チーズ・・・・・・小さじ2

  • 透明醤油でつくったトリュフ醤油・・・・・・適量


●Popatoes…150g

●Bacon…60g

●Green pepper…40g

●Onions…100g

●Olive oil…1 tablespoon


【A】

●Eggs…4 pieces

●Cheese powder…2 teaspoons

●Truggle soy sauce with clear soy sauce…appropriate amount

作り方 Preparation

Step ①


ジャガイモは芽を取り除きよく洗っておく。


Step ②


ジャガイモ、ベーコン、ピーマン、玉ねぎは1㎝角に切り、オリーブ油で炒める。


Step ③


野菜に火が通ったら、あらかじめ混ぜておいた(A)を流し込む。


Step ④


軽く混ぜたら蓋をして弱火で表面が乾くまで焼く 


Step ⑤


ひっくり返して裏面も焼く。食べる際に、適量のトリュフ醤油をかけてもお召し上がりください。


1) Remove sprouts from potatoes and wash well.

2) Cut potatoes, bacon, green pepper , and onion into 1 cm cubes and fry in olive oil.

3) When the vegetables are cooked, pour in (A) that has been mixed in advance.

4) Mix lightly, cover and cook over low heat until surface is dry.

5) Turn over and grill the underside as well. When serving, drizzle with an appropriate amount of truffle soy sauce.

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