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材料 Ingredients
鯛の刺身・・・・・100g
ミニトマト・・・・・・4個
サニーレタス・・・・・・1枚
<ジュレ>
透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢・・・・・・50ml
水・・・・・・50ml
ゼラチン・・・・・・1g
Sashimi of Tai-100g
Mini-tomato-4pieces
Sunny lettuce-1leaves
<gelatin>
Clear yuzu ponzu-50ml
water-50ml
作り方 Preparation
Step ①
鍋に水を沸かし、沸騰したらゼラチンを加えて溶かす。溶けたら柚子舞うぽん酢を加え、冷蔵庫で固まるまで冷やす。
Step ②
お皿にサニーレタス、鯛、ミニトマトの順に盛り付け、固まったジュレを崩してかければ完成。
1) Bring a pot of water to a boil, then add gelatin and dissolve. When dissolved, add clear yuzu ponzu vinegar and chill in the refrigerator until hardened.
2)Arrange the sunny lettuce, sea bream, and mini-tomatoes on a plate in that order, and pour the hardened gelatin over them to complete the dish.
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