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カルパッチョ/Carpaccio and Clear Yuzu Ponzu

Serves:

2人前:2 Servings

products:

透明醤油でつくった柚子ぽん酢

材料 Ingredients

  • 鯛の刺身・・・・・100g 

  • ミニトマト・・・・・・4個 

  • サニーレタス・・・・・・1枚 

<ジュレ>

  • 透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢・・・・・・50ml

  • 水・・・・・・50ml

  • ゼラチン・・・・・・1g



  • Sashimi of Tai-100g 

  • Mini-tomato-4pieces

  • Sunny lettuce-1leaves



    <gelatin>

  • Clear yuzu ponzu-50ml 

  • water-50ml


作り方 Preparation

Step ①


鍋に水を沸かし、沸騰したらゼラチンを加えて溶かす。溶けたら柚子舞うぽん酢を加え、冷蔵庫で固まるまで冷やす。


Step ②


お皿にサニーレタス、鯛、ミニトマトの順に盛り付け、固まったジュレを崩してかければ完成。


1) Bring a pot of water to a boil, then add gelatin and dissolve. When dissolved, add clear yuzu ponzu vinegar and chill in the refrigerator until hardened.

2)Arrange the sunny lettuce, sea bream, and mini-tomatoes on a plate in that order, and pour the hardened gelatin over them to complete the dish.



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