top of page

えのき豚巻き/Enoki Pork Roll with Clear Yuzu Ponzu

Serves:

2人前:2 Servings

products:

透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢

材料 Ingredients

  • えのき・・・・・1パック

  • 豚バラ肉・・・・・100g

  • 塩胡椒・・・・・・少々

  • ねぎ・・・・・・少々

  • 透明醤油でつっくた柚子舞うぽん酢・・・・・大さじ2(30g)


  • Enoki-1pack 

  • Pork belly-100g 

  • Salt and Pepper-appropiate amount 

  • Green onion-appropriate amount 

  • Cear yuzu ponzu-2tbsps(30g)

作り方 Preparation

Step ①


えのきを豚バラで巻く


Step ②


えのきを豚バラで巻く


Step ③


焼き終わったらお皿に移して柚子舞うぽん酢をかける


Step ④


ねぎを上にかけて完成


1)Wrop enoki with pork belly.

2)when fnished grilling transfer to a plate and clear yuzu ponzu (vinegar)over the top.

3)finish by sprinking green onion on top.

bottom of page